Straatmakersbedrijf Paulik, de specialisten voor vakbekwaam straatwerk

Voor een perfecte aanleg van uw tuinbestrating is Paulik Stratenmakersbedrijf uit de regio Hoorn uw partner.

Diensten

Stratenmakers- en Aannemingsbedrijf Paulik uit de regio Hoorn - Medemblik - Alkmaar realiseert graag samen met u een mooi stukje vakwerk, dat uitgevoerd wordt volgens de geldende normen en eisen, zowel vaktechnisch, als op veiligheids gebied. Of het nu gaat om de aanleg van sierbestrating voor een particulier, of om aanleg- en onderhoud van terreinen van overheidsinstellingen, bij ons hebben we de kennis, ervaring en de mankracht in huis.

Een van onze specialisaties is Natuursteen , van waaiers gemaakt van keitjes tot leisteentegels. De vakkennis die nodig is voor het werken met natuursteen en het maken van patronen en waaiers met keien is opgedaan in Portugal. Daar zijn wij opgeleid en werkzaam geweest tijdens de expo in Lissabon 1998 en bij diverse projecten in de Algarve. Zo hebben we de fijne technieken van sierbestrating zorgvuldig geleerd en kunnen we ook uw tuinbestrating bezorgen.

Om u een impressie te geven van onze kwaliteit ziet u in ons album voorbeelden van ons werk,  zodat u een indruk heeft van het resultaat van onze werkzaamheden en het eindresultaat.

Voor een vrijblijvende offerte, of voor uitsluitend advies over uw tuinbestrating, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of via e-mail of kom even langs bij onze vestiging tussen Hoorn en Medemblik (zie contactgegevens).