Gecertificeerd stratenmakersbedrijf in Abbekerk en Hoorn

Als u bestratingswerkzaamheden uitbesteedt, wilt u verzekerd zijn van kwaliteit. Wanneer u met Paulik Stratenmakersbedrijf in zee gaat, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zijn een VCA- en MKB-gecertificeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit.

VCA checklist

VCA

Met de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) kan worden aangetoond dat de veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten tijdens het werk in acht worden genomen. Ook verhoogt deze checklist het veiligheidsbewustzijn van de werknemers. Daarnaast bieden wij heldere en overzichtelijke offertes. Ook zijn onze consumentenvoorwaarden in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld. Na afronding van ons werk ontvangt u van ons een garantiecertificaat, voor extra zekerheid.

MKB certificatie logo

MKB certificatie

Paulik Stratenmakersbedrijf is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de veiligheidsnorm VCA**. 

Beide certificaties zijn uitgevoerd door het certificatiebureau MKB Certificatie. Met deze certificaties tonen wij aan dat we kunnen werken volgens de strikte eisen die aan deze certificeringen zijn verbonden.

Tevredenheidsverklaring Medemblik

Na afronding van onze werkzaamheden voor de gemeente Medemblik voorzagen zij ons van een tevredenheidsverklaring. Hierin geven zij blijk van waardering over ons werk: volgens hen hebben wij kwaliteit geleverd en waren wij te allen tijde betrokken bij onze werkzaamheden. De uiteenlopende werkzaamheden voor de gemeente Medemblik hebben wij met veel plezier en vakkundige aandacht voltooid.

Tevredenheidsverklaring Westfriesgasthuis

De Technische Dienst en Gebouwbeheer van het Westfriesgasthuis gaf middels deze verklaring aan erg tevreden te zijn over onze werkzaamheden. Bij dit project was Paulik Stratenmakersbedrijf verantwoordelijk voor het ontwerp van en de bouwbegeleiding bij de ombouw van het parkeerterrein. Het was een samenwerking die door beide partijen als bijzonder positief is ervaren.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven

Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat u mbo-studenten opleidt, of het nu gaat om vermelding op uw briefpapier, een sticker op uw bedrijfsauto of een bordje op uw gevel..