Vakwerk in straatwerk en tuinaanleg in omgeving Hoorn

Paulik Stratenmakersbedrijf levert diverse diensten in de grond-, weg- en waterbouw in de omgeving van Hoorn, Medemblik en Alkmaar. Wij realiseren graag een stuk vakwerk voor u. Dit vakwerk wordt altijd uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, zowel vaktechnisch als op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om aanleg en onderhoud van terreinen van overheidsinstellingen, of om het bestraten van uw tuin: we hebben altijd de juiste kennis, ervaring en mankracht in huis.

Tuinbestrating

Voor een perfecte aanleg van uw tuinbestrating in de regio Hoorn is Paulik Stratenmakersbedrijf uw partner. Een van onze specialisaties is natuursteen, denk aan waaiers gemaakt van keitjes of leisteentegels. De vakkennis die nodig is voor het werken met natuursteen en het maken van patronen en waaiers met keien, is opgedaan in Portugal. Tijdens de expositie in Lissabon in 1998 en bij diverse Portugese projecten zijn wij daar als Nederlandse stratenmakers opgeleid en werkzaam geweest. Zo hebben we de fijne technieken van sierbestrating geleerd, waarmee we ook uw tuinbestrating kunnen verzorgen.

Om een impressie te krijgen van onze kwaliteit kunt u in ons album voorbeelden van ons werk zien. Zo krijgt u ook direct een indruk van onze werkzaamheden en het eindresultaat. Voor een vrijblijvende offerte, of voor advies over uw tuinbestrating, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of via e-mail, of kom gewoon even langs bij onze vestiging in Abbekerk, gelegen tussen Hoorn en Medemblik.

Vraag naar de mogelijkheden

Ons werk voor de overheid en bedrijven

Al vele jaren staan wij klaar voor allerlei overheidsinstellingen en bedrijven om hen van vakbekwaam straatwerk te voorzien. Wij zijn VCA-gecertificeerd, bestraten bij grote oppervlakten machinaal, leveren alle bestratingsmaterialen en zorgen voor een perfect eindresultaat. Bij kleine en grote projecten is het belangrijk dat alle werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Wij zorgen er daarom voor dat u tijdens het project een vast aanspreekpunt heeft, waar u eventuele wijzigingen of aanpassingen mee kunt bepreken. In ons team zijn acht professionals werkzaam, dus uw project wordt efficiënt en in een korte tijd afgerond. Met uiteraard een strak en solide resultaat.

Certificaten

Veelzijdig straatwerk voor particulieren

Als vakkundig stratenmakersbedrijf kunnen wij u van dienst zijn bij allerlei werkzaamheden. Dus niet alleen voor het aanleggen van een oprijlaan of terras, maar ook voor het verwijderen van bomen, grondwerk en de aanleg en het onderhoud van tuinen. Wij werken met een vast team en beheersen alle werkzaamheden tot in perfectie. Gebakken klinkers, natuursteen, moderne tegels of betonstenen: alles leggen wij aan én kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren. Denk onder andere aan:

  • Tuinbestrating
  • Sierbestrating
  • Oprijlanen
  • Reparatie
  • Aanbrengen of verwijderen van zand, grond en grind
  • Parkeeroplossingen
We zijn in het bezit van veilige gereedschappen om secuur, maar toch snel te werken. Kies voor Paulik Stratenmakersbedrijf en laat ons een passende offerte maken. Voor een perfecte aanleg van uw tuinbestrating in Hoorn en omgeving zijn wij uw partner.