Verzekerd van professioneel straatwerk in Hoorn en omgeving

Als u werk uitbesteedt aan Paulik Stratenmakersbedrijf, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij kunnen u drie garanties geven: wij voorzien u van duidelijke prijsafspraken, we bieden u vooraf een duidelijke offerte en we werken enkel met professioneel personeel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Duidelijke prijsafspraken

Om verrassingen te voorkomen, werkt ons stratenmakersbedrijf uit Abbekerk uitsluitend met duidelijke prijsafspraken, die wij vooraf opstellen in een heldere offerte. U weet dus direct waar u aan toe bent en wat het kostenplaatje gaat worden. Of het nu om een grote opdracht voor de overheid gaat of juist een kleinere klus, zoals een tuin of oprijlaan, wij handelen alle transacties op een eerlijke en betrouwbare wijze af.

Vrijblijvende offerte

U kunt uiteraard bij Paulik Stratenmakersbedrijf terecht om een vrijblijvende offerte op te vragen. Graag maken wij een afspraak om ter plaatse te zien wat de betreffende werkzaamheden gaan worden en hoe wij ze het beste kunnen uitvoeren. Dit stelt ons beter in staat om u van een heldere offerte te kunnen voorzien.

Professioneel personeel

Wij zien erop toe dat al onze werknemers professionele en goed opgeleide vakmensen zijn. Zij zijn volledig op de hoogte van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot hun vakgebied. Aangezien wij ook werkzaam zijn in de zakelijke sector en de overheidsbranche gedragen onze werknemers zich uiteraard onbesproken en professioneel.

Fotoalbum